Am facut acest tutorial pentru toti utilizatorii de clicknet care vor sa scape de lag-ul enervant de pe serverele de cs/samp etc...Acest tutorial este facut dupa un alt tutorial pe care l-am citit acum vreo 4 luni in urma si care m-a ajutat sa scap definitiv de lag.
Inainte aveam lag 50-60 si 40 ms in CS , iar aqum am 25-35 lag si 5-10 ms.
Nu garantez ca veti avea toti aceleasi valori , insa va spun ca fata de lagu-ul pe care l-ati avut inainte , o sa vedeti o schimbare considerabila.
Acum sa va explic cam ce trebuie facut.
[*] Primul pas :
Mergeti la Start > Settings > Control Panel > Network Connections
- dati click dreapta pe Local Area Conection, apoi pe Proprietati
- dati dublu click pe Internet Protocol ( TCP/IP )
- bifati Use the following IP addres
- treceti la urmatoarele valori:
IP address: 192.168.1.10
Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.1.254
DNS server: 192.168.1.254
Acum urmeaza pasul al 2-lea , update-ul ip-urilor.
[*] Al doilea pas :
Dezarhivati continutul arhivelor TGUPG_ZYW47_200 si ST5x6_ZZQ2AA7_432 oriunde doriti.
In arhiva TGUPG_ZYW47_200 veti gasi un fisier .iso caruia ii dati mount cu orice program gen [Daemon Tools ; POVER ISO ; MAGIC ISO etc...]. Dupa ce ati dat mount , va aparea o unitate virtuala in MyComputer , dati dublu click pe ea. Dupa ce ati facut acest lucru vi se va deschide un install. Selectati limba [Engleza este cea default] dupa care dati pe Upgrade your Thomson Gateway
[Imagine] ;
Urmati pasii pana ajungeti
[Aici] si dati Have Disk. Dati browse si selectati din Folderul pe care l-ati dezarhivat [ST5x6_ZZQ2AA7_432] fisierul ST5x6_ZZQ2AA7.432.bin dupa care dati OK. Procesul de upgrade va dura cateva minute.
[*] Al treilea pas :
Deschideti cu browserul dumneavoastra o pagina de internet si la URL tastati 192.168.1.254 [Adresa routerului] si dati ENTER. Aici va puteti verifica setarile , iar daca nu vedeti nici o diferenta [Ceea ce ma indoiesc] puteti da SET UP , dupa care intrati iar in Setarile Network si dati Obtain Automatically la IP si DNS.
That's all
[*] Resursele necesare update-ului :
TGUPG
DownloadST5x6
Download/!\ Acest update nu este disponibil modemurilor prin USB.
/!\ Pentru orice problema legata de update / broked links va astept cu reply.